Gastenboek

S. Heikamp 15 augustus 2014 om 20:17

Hey Tom,
Het is een leuke website, en alles werkt zoals het hoort denk ik .

Dave (and Phil) 16 juni 2014 om 22:08

Hi Tom, We met at Ede-Wageningen when Phil and I were on our all-Holland railtour. We didn't quite make it as there was engineering at Gouda on the Saturday but we did about 98% of the network. Our next plan is the railways of the Isle of Man, that should only take a day (or two). It was nice meeting you.
Dave

L. van Wijk 6 juni 2014 om 22:32

Bedankt voor het online zetten van mijn foto als foto van de maand. Voor de foto van de volgende maand kan je maar op een foto stemmen, dan heeft het toch geen zin om te stemmen? Zou je niet eerst wachten tot er meer foto's zijn?

Antwoord van Tom:
Graag gedaan! Eigenlijk heb je wel gelijk maar het is eigenlijk ook een soort preview en als er meer foto's zijn ingestuurd dan heeft stemmen eigenlijk pas zin!

L. van Wijk 29 mei 2014 om 17:28

Bedankt voor de uitleg, ik zal het nog eens proberen om bij de pagina's van de materieeltypes te komen. Hopelijk is de site snel af!

Antwoord van Tom:
Ok! Mocht het niet lukken om bij de pagina's van de materieeltypes te komen dan kan je de pagina altijd nog bereiken via http://hettreinenhoekje.nl/materieeltypes/DM90

L. van Wijk 27 mei 2014 om 20:41

Hoi Tom,
Bij fotopagina en materieeltypes gebeurt er niets als je er op klikt. Bij de andere pagina's die het nog niet doen staat er: "aan deze pagina wordt nog gewerkt", maar bij die 2 niet. Daar wilde ik je even op wijzen. Verder niets op te merken. Goed bezig :-)
Wanneer verwacht je dat de site volledig af zal zijn?
Groet L. van Wijk

Antwoord van Tom:
Wat je zegt dat er niks gebeurt als je op fotopagina en materieeltypes klikt klopt omdat je er met je muis overheen moet gaan en dan verschijnt er een dropdown-menu waar je naar een subpagina kan gaan door erop te klikken. Het klopt inderdaad dat je dan een andere pagina krijgt te zien. Wanneer de site af is weet ik niet exact maar ik hoop zo snel mogelijk!

Plaats een bericht