Plaats een bericht

Gastenboek

Thomas Meerhof 03 oktober 2023 om 11:09

Goed idee! Zo´n website. Ik vind treinen heel leuk. Ga zo door! ???? ????

Antwoord van Tom:
Wat leuk om te dat van je te horen, Thomas! Nieuwe foto's zullen spoedig te bewonderen zijn ;)

Indian Pacific 20 november 2018 om 14:57

Mooie website! Ik kom hier elke dag kijken

Antwoord van Tom:

Bedankt voor je trouwe dagelijkse bezoek! Heb je de nieuwste foto's al kunnen vinden? ;)

Ariën 15 juni 2017 om 18:10

Dag Tom, Mooie website heb je, met een hoop informatie. Groeten, Ariën

Antwoord van Tom:

Bedankt Ariën!

Max Letteboer 01 mei 2017 om 20:33

ik kan geen nieuw account aanmaken

Antwoord van Tom:

Door persoonlijke omstandigheden liggen de werkzaamheden aan nieuwe delen voor de website momenteel stil. Ik kan je hierdoor geen indicatie geven, wanneer dit deel van de website af zal zijn.

kasper 03 augustus 2016 om 19:25

Ik ben mijn wachtwoord vergeten stuur graag een nieuw wachtwoord naar mijn e-mailadres

Antwoord van Tom:

Hoi Kasper,

Zoals je misschien hebt gemerkt, ziet de website er anders uit, dan eerst. Hierdoor is het forum niet beschikbaar en heeft het dus vrij weinig zin om je wachtwoord aan te passen. Zodra het forum weer beschikbaar is, zal ik je wachtwoord wijzigen en je hiervan per mail op de hoogte van brengen.  

Matthijs 10 oktober 2014 om 18:49

Leuke site Tom, Mijn site is www.ns1700.jouwweb.nl Groet, Matthijs

Antwoord van Tom:
None

S. Heikamp 15 augustus 2014 om 20:17

Hey Tom, Het is een leuke website, en alles werkt zoals het hoort denk ik .

Antwoord van Tom:
None

Dave (and Phil) 16 juni 2014 om 22:08

Hi Tom, We met at Ede-Wageningen when Phil and I were on our all-Holland railtour. We didn't quite make it as there was engineering at Gouda on the Saturday but we did about 98% of the network. Our next plan is the railways of the Isle of Man, that should only take a day (or two). It was nice meeting you. Dave

Antwoord van Tom:
None

L. van Wijk 06 juni 2014 om 22:32

Bedankt voor het online zetten van mijn foto als foto van de maand. Voor de foto van de volgende maand kan je maar op een foto stemmen, dan heeft het toch geen zin om te stemmen? Zou je niet eerst wachten tot er meer foto's zijn?

Antwoord van Tom:
Graag gedaan! Eigenlijk heb je wel gelijk maar het is eigenlijk ook een soort preview en als er meer foto's zijn ingestuurd dan heeft stemmen eigenlijk pas zin!

L. van Wijk 29 mei 2014 om 17:28

Bedankt voor de uitleg, ik zal het nog eens proberen om bij de pagina's van de materieeltypes te komen. Hopelijk is de site snel af!

Antwoord van Tom:
Ok! Mocht het niet lukken om bij de pagina's van de materieeltypes te komen dan kan je de pagina altijd nog bereiken via http://hettreinenhoekje.nl/materieeltypes/DM90

L. van Wijk 27 mei 2014 om 20:41

Hoi Tom, Bij fotopagina en materieeltypes gebeurt er niets als je er op klikt. Bij de andere pagina's die het nog niet doen staat er: "aan deze pagina wordt nog gewerkt", maar bij die 2 niet. Daar wilde ik je even op wijzen. Verder niets op te merken. Goed bezig :-) Wanneer verwacht je dat de site volledig af zal zijn? Groet L. van Wijk

Antwoord van Tom:
Wat je zegt dat er niks gebeurt als je op fotopagina en materieeltypes klikt klopt omdat je er met je muis overheen moet gaan en dan verschijnt er een dropdown-menu waar je naar een subpagina kan gaan door erop te klikken. Het klopt inderdaad dat je dan een andere pagina krijgt te zien. Wanneer de site af is weet ik niet exact maar ik hoop zo snel mogelijk!

L. van Wijk 24 mei 2014 om 19:49

Hoi Tom, Bedankt voor je reactie. Ik zie het wel als mijn foto online komt. Succes met het afmaken van de site. Groeten...

Antwoord van Tom:
Ik zal het doorgeven! Nogmaals bedankt ;)

L. van Wijk 23 mei 2014 om 22:38

Ziet er goed uit, Tom. Nog niet alles werkt naar toebehoren, maar dat komt nog wel. Heb je mijn foto al online gezet? Ik kon hem nog niet vinden.

Antwoord van Tom:
Bedankt! Nee, je foto staat nog niet online. Komt omdat er nog gewerkt wordt aan de pagina waar jouw foto komt te staan.